طرز تهیه خورشت کرفس

یکی درگیر از خوشمزه ترین خورشت های محبوب در بین ایرانیان خورش کرفس می باشد این خورشت شباهت زیادی به خورشت قرمه سبزی دارد. این شباهت باعث شده که بیشتر افراد قرمه سبزی را ترجیح دهند. اما این نوع خورشت به نوبه خود لذیذ و طرفداران خود را دارد. طرز تهیه خورشت کرفس می تواند این امکان را به آقایان و خانوم های که دوست دارند این خورشت را میل کنند اما بلد نیستند درستش کنند کمک می کند تا یک خورشت خوشمزه برای خانواده تهیه کنند.

 

بهترین طرز تهیه خورشت کرفس

خواص و فواید کرفس مثال زدنی است. از مهم ترین خواص آن کنترل سردردهای میگرنی، تقویت حافظه ، پاکسازی کبد ، سلامت قلب ، کنترل فشار خون، سلامت پوست و مو ، مفید برای لاغری می توان اشاره کرد. لذیذ ترین و محبوت ترین در عین حال معروف ترین غذایی که با کرفس درست می شود، خورشت کرفس است. بهترین روش برای تهیه یک خورشت کرفس خوشمزه این است که از کرفس های تازه استفاده شود تا خورشت شما خوش رنگ تر شود.

 

مواد لازم جهت طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی خوشمزه برای ۴ نفر

  ۲ عدد پیاز متوسط

   ۲ عدد لیمو عمانی

   ۲۰۰ گرم برگ کرفس

   روغن مایع به میزان لازم

   ۴۰۰ گرم ساقه کرفس تازه

   ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی

   ۱ قاشق چایخوری نعناع تازه

   ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه

  ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

   نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت

ابتدا برگ ها را از ساقه ها جدا کنید، سپس برگ ها را به همراه ساقه ها حسابی بشورید و بگذارید کمی آب آن ها گرفته و خشک شود. در این مرحله برگ ها را به خوبی خورد کنید و ساقه ها را به یک اندازه خورد کنید سایز خورد شده ساقه ها بستگی به سلیقه شما دارد. می توانید ریز یا درشت خورد کنید اما توجه داشته باشید که به یک اندازه باشند.

در ادامه برگ نعنا را به همرا جعفری به صورت ساطوری خورد کنید. مقداری روغن درون ماهی تابه بریزید زمانی که کمی روغن گرم شد، برگ های خورد شده کرفس را به همراه نعنا و جعفری ساطوری شده درون ماهی تابه بریزید و تفت دهید. اگر سبزی های خورد شده بیشتر سرخ شوند باعث می شود خورش شما خوش رنگ تر شود.

سبزی های سرخ شده را از تابه خارج کنید. پیاز های را به صورت نگینی خورد کنید. مقدار روغن درون تابه بریزید و پیاز ها را تفت دهید به اندازه ای تفت دهید که طلایی رنگ شوند، الان نوبت به اضافه کردن زرد چوبه می باشد.

گوشت خورشتی که به صورت قلمه خورد کرده اید را به پیاز و زرد چوبه اضافه کنید وکمی تفت دهید. در ادامه مقداری رب گوجه فرنگی نیز به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در این مرحله ساقه های کرف را نیز اضافه کنید و دو تا سه لیوان آب به مواد اضافه کنید. زمانی که آب به جوش آمد، شعله را کم کنید و اجازه دهید خورشت به آرامی بپزد. حداقل دو ساعت زمان لازم است تا خورش آماده شود.

لیمو عمانی ها را باکمک یک چنگال سوراخ کنید در یک لیوان آب قرار دهید به مدت یک ساعت  تا تلخی آن گرفته شود. لیموعمانی ها را یک ساعت قبل از پخته شدن خورشت به مواد اضافه کنید.

بعد از دو ساعت که خورشت حسابی پخته شد فلفل و نمک به آن اضافه کنید و در آخر نیز سبزی های سرخ شده را به مواد پخته شده اضافه کنید. و اجازه دهید تا 45 دقیقه دیگر خورشت بر روی حرارت ملایم قرار بگیرد تا حسابی جا افتاده شود. اگر دوست دارید خورش شما ترش مزه باشد می توانید کم آبغوره به آن اضافه کنید.

خورشت کرفس ما آماده است، می توانید به همراه برنج و سالاد شیرازی سرو کنید.

 

روش های مختلف برای طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه

 طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا

 طرز تهیه خورش کرفس با مرغ

 طرز تهیه خورش کرفس با رب

 طرز تهیه خورش کرفس با سبزی خشک

 خورش کرفس با آلو

 

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ

در صورتی که دوست ندارید از گوشت قرمز استفاده کنید به جای آن می توانید از گوشت مرغ استفاده کنید. دستور پخت کاملا مشابه به دستور پختی است که در بالا ذکر شد با این تفاوت که از گوشت مرغ استفاده می کنید که برای ۴ نفر حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم مرغ نیاز دارید.

طرز تهیه خورشت کرفس با لوبیا

استفاده از لوبیا قرمز یا چیتی در خورش کرفس می تواند کاملا سلیقه ای باشد. که برای این خورشت به ۱۵۰ گرم لوبیا قرمز یا چیتی نیاز است. بهتر است لوبیا ها را چند ساعت قبل خیس کنید. و سپس به خورش اضافه کنید.

طرز تهیه خورشت کرفس با سبزی خشک

در صورتی که سبزی تازه در اختیار نداشتید می توانید از نعنا و جعفری و حتی برگ کرفس خشک شده استفاده کنید.

خورش کرفس با آلو

اگر دوست دارید طعم متفاوتی از خورشت کرفس را تجربه کنید می توانید از آلو در تهیه این خورشت استفاده کنید.

نکاتی مهم در مورد طرز تهیه خورشت کرفس

راز خوشمزگی خورشت کرفس استفاده از کرفس های تازه و همچنین برگ های ریز و سبز رنگ است. می توانید ساقه های کرفس را به اندازه های دلخواه که البته بهتر است به اندازه یک بند انگشت باشند خورد کنید و برگ های تازه را جدا و خورد کنید. توجه داشته باشید که به این خورشت می توانید مقداری نعنا و جعفری خورد شده نیز اضافه کنند.

 بهتر است برای لعابدار شدن خورشت کرفس از سبزی بیشتر استفاده شود و همچنین پیاز را زیاد تفت دهید و در آخرین لحظه زمانی که خورشت پخته شد زیر شعله را کم کنید تا حسابی جا افتاده شود و روغن بندازد.

کرفسی مناسب برای خورش خود تهیه کنید. دلیل اینکه کرفس های موجود در خورشت خشک و سفت هستند، پیر بودن کرفس ها می باشد. ساقه ها و برگ های کرفس باید تازه و شاداب باشند. ویژگی مهم کرفس تازه ترد بودن آن است. کرفس هایی که ساقه های نازک و رنگ سبز کم رنگ دارند بهترین انتخاب هستند.

اکبر جوجه اندرزگو در زمینه پخت غذای های متنوع کبابی و اکبر جوجه در شمال تهران و در منطقه فرمانیه بهترین غذا ها را به دست مشتریان می دهد. کترینگ اکبر جوجه آمادگی لازم برای ارسال غذا به تمام نقاط تهران را دارد. از خدمات ویژه این کترینگ سفارش آنلاین غذا در اندرزگو از طریق سایت می باشد. شما می توانید هم به صورت حضوری و هو به صورت آنلاین غذای خود را سفارش دهید. در رستوران اکبر جوجه اندرزگو از بهترین برنج ایرانی استفاده می شودکه غذا هایی نظیر کباب چنجه و اکبر جوجه همراه با کته سرو می کنند.

Summary
recipe image
Recipe Name
طرز تهیه خورشت کرفس
Author Name
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *