طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از پرطرفدار ترین غذاهای ما ایرانیان به حساب می آید، این غذا از جمله غذاهای مجلسی می باشد که در بیشتر مهمانی ها و مراسم ها آن را سرو می کنند. طعم غذا، مزه غذا از دیر باز در بین ایرانیان از اهمیت بالایی برخوردار بوده است. به همین دلیل همیشه بهترین و لذیذ ترین غذا ها را تهیه می کنند. علاوه بر زرشک پلو غذا هایی که طرفدار زیادی دارد نظیر: اکبر جوجه، خورشت کرفس، ته چین مرغ، چنجه می باشد. در این مقاله در مورد طرز تهیه زرشک پلو با مرغ توضیح می دهیم و شما را با نحوه پخت آن بیشتر آشنا می کنیم.

 

 مواد لازم جهت تهیه زرشک پلو با مرغ برای 4نفر

مرغ چهار تکه

برنج  چهار پیمانه

رب گوجه فرنگی  یک قاشق غذا خوری

یک  قاشق غذاخوری پر آبلیمو

زعفران آب کرده به میزان لازم

 یک لیوان زرشک

  به میزان لازم خلال بادام و خلال پسته

به مقدار لزوم نمک و فلفل زرد چوبه، کره

یک عدد پیاز متوسط

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

چهار پیمانه برنج ها خیس کرده، در این مدت زمانی که برنج ها خیس می خورند مرغ را آماده می کنیم. تکه های مرغ را درون ماهی تابه سرخ کنید، سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید. بعد از سرخ شدن تکه های مرغ ها، قابلمه ای را روی گاز قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید، یک عدد پیاز متوسط را نگینی خورد کنید و درون قابلمه بریزید، و تفت دهید زمانی که پیاز ها طلاییی رنگ شدند، نمک، فلفل، زردچوبه به آن اضافه کنید، در این مرحله رب را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید. با این روش بوی خامی رب گرفته می شود. حدود دو لیوان آب نیز اضافه کنید در آخر هم تکه های مرغی را که سرخ کرده اید نیز اضافه کنید، بعد از اینکه آب به جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه دهید مرغ ها به آرامی پخته شوند. مدت زمان پخت 2 ساعت است.

در این مرحله نوبت به پخت برنج می رسد. قابلمه ای متوسط را انتخاب کنید و پر از آب کنید، بر روی شعله گاز بگذارید، زمانی که آب به جوش آمد، برنج خیس کرده را داخل قابلمه بریزید. زمانی برنج را می توانید آبکش کنید که اطراف دانه های برنج کمی نرم شده باشند اما مغذش سفت باشد. در این زمان می توانید برنج را آبکش کنید. اگر می خواهید ته دیگ سیب زمینی داشته باشید، یک عدد سیب زمینی متوسط را پوست کنده، حلقه حلقه کنید، قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید کمی روغن داخل آن بریزید و حلقه های سیب زمینی را ته قابلمه بچینید برای خوش طعم شدن سیب زمینی ها می توانید کمی نمک به آن اضافه کنید. در ادامه برنج آبکش شده را به قابلمه اضافه می کنید و یک عدد دمی بر روی در قابلمه قرار دهید، بعد از اینکه برنج کمی بخار گرفت؛ حرارت را کم کنید، اجازه دهید برنج پخته شود، مدت زمان پخت نیم ساعت می باشد.

جهت آماده کردن زرشک ابتدا آن را به مدت 30 دقیقه درون آب خیس کنید. مقداری کره به همران روغن مایع درون ماهی تابه بریزید زمانی که کره آب شد، ( کره بر روی حرارت خیلی زود می سوزد به همین دلیل مقداری روغن به آن اضافه می کنیم.) زرشک خیس خورده را آبکش کنید و کمی شکر به آن بزنید. در این مرحله زرشک را به همراه شکر درون ماهی تابه بریزید و تفت دهید. مراقب باشید شعله گاز حرارت ملایمی داشته باشد. سپس مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. الان زرشک شما آماده می باشد.

آخرین مرحله: بعد از پخت مرغ می توانید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. زمانی که مرغ و برنج آماده شدند می توانید مقداری برنج درون ظرف جداگانه بریزید و مخلوط زرشک و زعفران را به آن اضافه کنید. برنج را درون ظرف سرو بریزید و مخلوط برنج و زرشک را برای تزیین به آن اضافه کنید. مرغ ها را نیز درون ظرف سرو انتقال دهید در صورت تمایل می توانید سیب زمینی سرخ شده نیز جهت تزیین مرغ استفاده کنید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و هویج

این دستور پخت کاملا مشابه دستور پختی است که در بالا ذکر شد فقط با این تفاوت که در این روش از هویچ رنده شده نیز استفاده می کنند. که طعم لذیذی به غذا می دهد.

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مخلوط

در دستور پخت زرشک پلو با مرغ می توانید از هر کدام قسمت مرغ که دوست دارید استفاده کنید، ران مرغ سینه مرغ یا مخلوطی از ران و سینه استفاده کنید. کاملا سلیقه ای می باشد.

کترینگ اکبر جوجه اندرزگو از گوشت کشتار روز گوسفندی ، برنج مرغوب گیلان  استفاده می کند. هدف اصلی جلب رضایت شما مشتریان محترم می باشد. خدماتی که توسط کترینگ اکبر جوجه اندرزگو به مشتریان ارائه می شود شامل: سفارش آنلاین غذا، قبول سفارش مجالس و مهمانی ها می باشد.

Summary
recipe image
Recipe Name
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
Author Name
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *