طرز تهیه قورمه سبزی

یکی از غذاهای سنتی ایرانیان که محبوبیت زیادی نیز دارد قورمه سبزی است. انتخاب درست سبزی قرمه بسیار اهمیت دارد زیرا در طعم آن بسیار تاثیر گذار می باشد. طرز تهیه قورمه سبزی یکی از آموزش هایی می باشد که ما به شما یاد می دهیم.

مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی

سبزی قرمه ۱ کیلو گرم که شامل تره، گشنیز و جعفری به یک میزان و شنبلیله میزان یک‌ سوم

گوشت خورشتی با استخوان۵۰۰ گرم

دو‌سوم لیوان لوبیا قرمز

لیمو عمانی به میزان نیاز

۱ عدد پیاز بزرگ

آبغوره به میزان نیاز

زردچوبه، نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

لوبیا قرمز را به مدت 24 ساعت خیس کنید. توجه داشته باشید که دو الی سه مرتبه آب آن را عوض کنید، این روش باعث می شود نفخ لوبیا گرفته شود. پیاز را به صورت نگینی خورد کرده و درون قابلمه بریزید کمی روغن به آن اضافه کنید. شعله گاز را روشن کرده تا پیاز ها سرخ شوند. زمانی که پیاز ها کمی طلایی رنگ شدند، گوشت را اضافه کنید، نمک، فلفل زرد چوبه را نیز اضافه کنید تمام مواد را مجدد تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنید. سه لیوان آب درون قابلمه بریزید زمانی که آب به جوش آمد حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی پخته شود مدت زمان پخت دو ساعت.

در این مرحله نوبت به پخت لوبیا ها می رسد، لوبیا ها را درون ظرف جداگانه بپزید. زمانی که گوشت پخته شد، لوبیا های پخته شده را به گوشت اضافه کنید. الان نوبت به سبزی، قورمه رسید. بهتر است ابتدا سبزی را حسابی سرخ کنید و بعد به مواد اضافه کنید.

یک سوراخ کوچک بر روی لیمو عمانی ها ایجاد کنید و به مدت یک رب درون آب قرار دهید سپس به تمام مواد اضافه کنید. کمی زمان دهید تا خورشت شما جا افتاده شود. زمانی که خورشت آماده سرو شد با برنج میل کنید.

نسبت سبزی قورمه سبزی

سبزی های استفاده شده در  قورمه سبزی: گشنیز، تره، جعفری، شنبلیله، اسفناج می باشد که البته نسبت سبزی گشنیز، تره و جعفری یکسان است اما به اندازه دو سوم حجم سبزی ها باید از گشنز استفاده شود.

طرز تهیه قورمه سبزی در زودپز

زندگی ماشینی، مشغله های کاری، مدت زمان کمی فرصت باقی می ماند برای تهیه غذا به همین دلیل استفاده از زودپز افزایش پیدا کرده است. در صورتی که تمایل به خوردن این خورشت دارید اما زمان کافی برا پخت ندارید می توانید خورشت را درون زودپز تهیه کنید. روش پخت قورمه سبزی با زود پز کاملا مشابه دستور بالا می باشد.

قورمه سبزی با سبزی خشک

اگر در منطقه یا کشوری زندگی می کنید که سبزی این خورشت را در اختیار ندارید هیچ نگران نباشید برای تهیه این خورشت می توانید از سبزی های خشک نیز استفاده کنید. ترکیب و نسبت آن نیز به همان اندازه که در دستور بالا ذکر شد استفاده کنید.

نکاتی درباره خورشت قورمه سبزی

بهتر است سبزی ها را ریز خورد کنید، این روش باعث می شود خورشت شما جا افتاده تر شود

از سبزی های تازه استفاده کنید تاخورشت شما خوش رنگ تر شود .

اگر می خواهید سبزی قورمه را در فریزر نگهدارید کنید حتما اول سرخ کنید و بعد داخل فریزر قرار دهید

قورمه سبزی باید کم آب باشد تا جا افتاده و خوشمزه تر شود.

در آخرین لحظه زمانی که می خواهید خورشت را سرو کنید چند قطعه یخ به قورمه سبزی اضافه کنید تا روغن بیندازد.

ادویه مخصوص قورمه سبزی

ادویه هایی که باعث خوشمزه تر شدن خورشت شما می شود شامل: زردچوبه، فلفل، پودر لیمو عمانی، کاری می باشد. البته باتوجه به ذاعقه مقدار آن متفاوت است.

قورمه سبزی جا افتاده

چند نکته مهم و اساسی برای جا افتاده تر شدن خورشت قرمه سبزی: آب خورشت نباید زیاد باشد، سبزی باید خیلی ریز باشد. توجه داشته باشید که آب خورشت به صورتی نباشد که زمانی که بر روی برنج می ریزید آب از مواد جدا شود.

رستوران اکبرجوجه اندرزگو در زمینه انواع غذاهای کبابی نظیر:اکبر جوجه، کباب چنجه، کباب کوبیده، زرشک پلو با مرغ، ته چین مرغ، خورشت کرفس غذا های باکیفیت را به دست مشتریان عزیز می رساند. رستوران اکبر جوجه اندرزگو این امکان را برای مشتریان گرامی فراهم آورده است که علاوه بر سفارش حضوری غذا می توانند از طریق سفارش آنلاین غذا در اندرزگو ، غذا های مورد علاقه خود را سفارش دهند.

Summary
recipe image
Recipe Name
طرز تهیه قورمه سبزی
Author Name
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *